Didim
KSM härkätie2018

Turuntielle 1,3 kilometriä lisää kevyen liikenteen väylää

Petra Sihvonen-Hovila olisi toivonut kevyen liikenteen väylän jatkuvan viedä pidemmälle Turun suuntaan.

Turuntien kevyen liikenteen väylä saa jatkoa. Uusi väylä alkaa siitä, mihin kyinen päättyy, eli terveyskeskuksen jälkeen olevan Jaatisentien risteyksestä. Sitä tehdään 1,3 kilometriä Turun suuntaan, joten se loppuu  Palenin traktorikorjaamon jälkeisen notkelman yläpäähän Turuntie 263:n kohdalle.

Ahtaimmissa paikoissa väylä erotetaan ajoradasta reunakivillä. Kun tilaa on, kevyen liikenteen väylä vedetään pellon reunaan. Tilanpuutteen vuoksi väylä ei voi kulkea koko matkaa samalla puolella tietä, vaan se vaihtaa puolta Kohnamäentien kohdalla.
Turvallisuuteen on kiinnitetty huomiota muun muassa suunnittelemalla jalankulkijoita paremmin palvelevat uudet pysäkkiparit. Sorakuopan liittymää muutetaan turvallisemmaksi. Myös valaistus uusitaan niin, että tehokkaammat valot palvelevat sekä maantien että kevyenliikenteenväylän käyttäjiä.

Lue lisää 23.5.2017 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry