Didim
KSM härkätie2018

Yhteistyö voi alkaa

 

Luottamuspaikkaneuvotteluihin osallistuneet uskovat, että nyt sovitellulla paikkajaolla pystytään keskustelemaan ja rakentamaan entistä parempaa Someroa. Mukana neuvotteluissa olivat vasemmistoliiton Heikki Lehtinen, vihreiden Katariina Kauriinoja, sosiaalidemokraattien Antti Kotti, keskustan Tero Pirttilä ja kokoomuksen Kati Fonsell-Laurila.

Teksti Merja Ryhtä
Puolueet saivat sovittua kaupunginhallituksen ja lautakuntien paikoista. Neuvottelut sujuivat juohevasti. Kun keskusta luopui vaatimuksestaan saada viisi paikkaa kaupunginhallitukseen ja pysyä nykyisessä neljässä kaupunginhallituspaikassa, niin sopimus alkoi muotoutua.
Uudessa kaupunginhallituksessa tulee olemaan edustus kolmella puolueella: keskustalla, kokoomuksella ja SDP:llä. Keskustalla on neljä edustajaa, kokoomuksella kolme ja sosiaalidemokraateilla kaksi. Nykyisessä kaupunginhallituksessa on perussuomalaisten edustus, tulevassa kesäkuussa aloittavassa kokoonpanossa sitä ei enää ole.
Kaupunginhallituksen puheenjohtajuus tulee olemaan keskustalla, varapuheenjohtajuus kokoomuksella ja toinen varapuheenjohtajuus sosiaalidemokraateilla.
Keskustalla on puheenjohtajuus teknisessä ja ympäristölautakunnassa. Kokoomus johtaa sivistyslautakuntaa ja demarit perusturvalautakuntaa sekä tarkastuslautakuntaa.
Kaupunginvaltuuston puheenjohtajuus ja varapuheenjohtajuus on keskustalla. Valtuuston toinen varapuheenjohtaja tulee demareilta ja kolmas perussuomalaisilta.
Näillä kokoonpanoilla puolueet uskovat yhteistyön sujuvan ja parempaa Someroa rakennettavan.

Lue lisää 9.5.2017  lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry