Didim
KSM härkätie2018

Aamutelevisiossa somerolaista huippusuunnittelua

 

Teksti Jasmina Toivonen
Somerolaissyntyisen Johanna Gullichsenin tekstiilit ovat menestyneet niin Suomessa kuin maailmalla. Helsingissä sijaitsevassa liikkeessä myytävien tekstiilien tuotannossa käytetään yhä somerolaisia ompelijoita. Tekstiilitaiteilijan töitä näkyy myös esimerkiksi MTV:n aamutelevision studion sohvilla.

Lue lisää 30.6.2017 lehdestä

Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry