Didim
KSM härkätie2018

Äänensä menettänyt Antti Huovila avaa äänensä Somerolla

 

Teksti Kai Merilä

Someron kesälavat ovat tänä suvena hyvinkin merkittävissä asemissa suosittujen laulutähtien urien kannalta. Juhannuksena Someron Esakallion lavalle nousi sinivalkoinen ääni Katri Helena, joka ei keskikesän juhlaa ole keikkaillen viettänyt peräti 20 vuoteen.
Lauantaina 1. heinäkuuta  Ämyrin lauteille kipuaa iskelmäsuosikki Antti Huovila, jonka menestyksekäs ura katkesi 2010 vakaviin ääni-ongelmiin. Nyt Iskelmä-Finlandiallakin aikoinaan palkittu laulaja aloittaa keikkailun uunituoreen Sydänjää-singlen siivittämänä.
– Jännittää, mutta samalla on mahtavaa nousta lavalle. Lääkärit sanoivat mulle muutama vuosi sitten, että Antti, sun laulut on nyt laulettu. Ihmeitä sattuu ja nyt Somerolta starttaa urani uusi aikakausi, Huovila hehkuttaa.

Lue lisää 30.6.2017 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry