Didim
KSM härkätie2018

Ammattilainen paikalle

Suomalaiset ovat tee-se-itse -kansaa. Syvässä istuu ajatus, että kyllähän jokaisen miehen tulee yksi omakotitalo elämässään rakentaa.
Viisaampaa on jättää rakentaminen ja korjaaminen alan ammattilaisille. Se säästää maallikolta aikaa, vaivaa, rahaa ja myös kohtalokkailta onnettomuuksilta.
Esimerkiksi sähkötyöt tulee teettää koulutetulla sähköalan ammattilaisella, jolla on asianmukaiset luvat kunnossa.
Tänä päivänä rakennusmies tai mattimeikäläinen saa sähköistyksen osalta itse tehdä ainoastaan muutamia toimenpiteitä. Näitä ovat muun muassa sulakkeiden vaihto sekä valaisimen lampun, sytyttimen ja sokeripalan vaihto. Myös yksivaiheisen liitäntä- tai jatkojohdon voi korjata pistotulpan vaihtamalla. Nämäkin vain siinä tapauksessa, että varmasti osaa tehdä sen oikein ja turvallisesti.
Somerolla on kosolti ammattilaisia, joita kutsua paikalle. Samalla kun saa itse kunnon palvelun tai tuotteen, antaa somerolaiselle yrittäjälle töitä ja pitää paikkakunnan pyörät pyörimässä.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry