Didim
KSM härkätie2018

Antti Laitinen avaa näyttelynsä perjantaina

 

Omakuva teoksesta Voyage.

Kansainvälisesti tunnetun kuvataiteilija Antti Laitisen näyttely Halki, poikki ja pinoon avautuu ensi perjantaina 30.6.

Laitinen on nousujohteisella uralla oleva nimekäs taiteilija. Hän on pitänyt lukuisia taidenäyttelyjä Suomessa ja ulkomailla vuosituhannen vaihteesta asti. Somerolla ensi perjantaina avautuva näyttely on taiteilijan
ensimmäinen näyttely Salon ja Forssan seudulla.

Antti Laitinen tunnetaan vankasti omaa tietään kulkevana tämän päivän ja tulevaisuuden taiteilijana. Kivimakasiiniin on tulossa esille eri tavalla puun ympärille kietoutuvaa taidetta: installaatiota, videota ja vanerille kaksiulotteiseksi tauluksi pakotettuja puita.

Näyttely on avoinna Somerolla Kiiruun kivimakasiinissa 30.6.-16.7. joka päivä kello 12-18.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry