Didim
KSM härkätie2018

Kokkoja ihailemaan

Kokko kuuluu vahvana suomalaiseen juhannusperinteeseen. Tänä vuonna juhannukselle ei ole annettu metsäpalovaroitusta, joten ainakin Somerolla kokon voi suhteellisen turvallisin mielin sytyttää.
Kokosta ei tarvitse tehdä ilmoitusta, sillä pelastuslaitos ja hätäkeskus eivät edes ota vastaan ilmoituksia juhannustulien polttamisesta, eivätkä toisaalta myönnä erikseen lupia avotulien sytyttämisiin.
Kokon polttaja on itse vastuussa mahdollisesti aiheutuvista vahingoista.
Varsinais-Suomen pelastuslaitos muistuttaa, että kokkoa tulee polttaa palamattomassa paikassa, kuten hiekalla, kalliolla tai veteen rakennetulla lautalla. Kokon polttajan on pidettävä huolta siitä, ettei lähettyvillä ole metsää, rakennuksia tai syttyvää maastoa. Juhannuskokko ei myöskään ole roskanuotio.
Taajama-alueella avotulen teko on yleensä kokonaan kielletty. Haja-asutusalueella juhannuskokkoa voi polttaa omalla maalla tai maanomistajan luvalla.
Tulta on vartioitava kokon sytyttämisestä sammuttamiseen asti.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry