Didim
KSM härkätie2018

”Me voidaan voittaa tää peli!”

 

Olli Nieminen

Teksti Juha Laakso
– Sillä ei ole niin väliä, ketkä pelaavat, vaan millä asenteella me otteluun lähdemme. Kaikkien päähän pitää saada ajatus, että me voidaan voittaa tää peli!
Jo kahdeksansiin rullakiekon SM-liigan pudotuspeleihinsä valmistautuva somerolaisseura Pepe Rollerin tehohyökkääjä Olli Lehtinen tietää mistä puhuu.

Paitsi tietysti taidot, niin myös asenne ratkaisee paljon, kun pepeläiset lähtevät perjantain välieräottelussa haastamaan suurta ennakkosuosikkia, siilinjärveläistä Vuorelan Veikkoja.

Lue lisää 16.6.2017  lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry