Didim
KSM härkätie2018

Nautinnollista lomaa!

Moni jäi juhannuksesta lomalle. Lienee paikallaan muistuttaa Terveystalon antamin vinkein, miten vuoden kohokohdasta saa kaiken irti.
Lomalla vain oleminen on sallittua. Kuuntele, mitä oma mielesi ja kehosi tarvitsee ja tee lomasta itsesi näköinen. Riittävä lepo itselle luontevalla tavalla on tärkeää.
Lomalle siirtyminen hektisestä arjesta vie aikansa. Maiseman vaihdos kotiympyröistä helpottaa useimmilla irrottautumista töistä.
Loma kannattaa viettää yhdessä ystävien ja perheen kanssa, mutta yhtä tärkeää on viettää lomaa itsensä kanssa. Irrota lomasta hetki, jolloin voit tehdä itseäsi innostavia, arjesta poikkeavia asioita rauhassa.
Pohdi erilaisia rentoutumiskeinoja. Terveellinen ruoka, liikkuminen ulkona, mukavien ihmisten tapaaminen ja itseä innostavat kokemukset tukevat palautumista. Alkoholin kulutus heikentää unenlaatua ja palautumista.
Täysin ehdoton suhtautuminen esimerkiksi työn ja vapaa-ajan tiukkaan erotteluun ei välttämättä ole hyödyllistä. Omaa asennetta ja odotuksia kannattaa yrittää pehmentää, sillä psyykkinen pahoinvointi liittyy usein mustavalkoiseen ajatteluun.

Hauskaa lomaa!Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry