Didim
KSM härkätie2018

Päätoimittajat haastavat valtuutetut

 

Somerolla jo vuosikymmeniä sitten alkanut Heinämieskisa on elänyt huippusuosittuja vuosia ja välillä hiipunut olemattomiin. Nyt perinne halutaan nostaa uuteen kukoistukseen.
MTK-Somero kerää parhaillaan joukkueita mukaan kisaan.
– Jonkin verran on ilmoittautuneita, mutta lisää mahtuu. Tavoite on kymmenkunta joukkuetta, kertoo Sanni Ingerman-Laine MTK:sta.
Heinämieskisa sijoittuu tänä vuonna Suviheinäviikoille ja se on myös osa Someron Soundia.
– Koska kisa pidetään Leivän äänen päivänä 4. heinäkuuta ja sen järjestävät maataloustuottajat, on tehtävissäkin mukana maatalouteen liittyviä välineitä, Ingerman-Laine paljastaa.
Osa tehtävistä on fyysisiä, osa vaatii aivonystyröitä.
Kisaan osallistuvassa joukkueessa on aina kolme jäsentä.
– Tehtävät sopivat kaikenikäisille, joten lapsetkin voivat osallistua. Suosittelen kuitenkin, että jokaisessa joukkueessa olisi myös aikuisia.
– Kyseessä on leikkimielinen mittelö, joten sillä mielellä mukaan, Ingerman-Laine kannustaa.
Kisaan voi ilmoittautua lähettämällä viestin osoitteesee sanni.ingerman.laine@gmail.com. Samasta osoitteesta voi kysellä myös lisätietoja.
Heinämieskisa käydään Rantatuvan pihalla 4. heinäkuuta.

Yksi joukkueista on Totiset toimittajat . Joukkueessa kisaavat päätoimittaja Marja Aarnipuro (Apu), päätoimittaja Sari Merilä (Somero-lehti) ja freelancetoimittaja Kai Merilä (Hymy/Alibi). Joukkue haastaa mukaan kisaan kolme jäsentä Someron kaupunginvaltuustosta.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry