Didim
KSM härkätie2018

Someron juhannuksessa Katri Helena, Eppu Normaali, Jonne Aaron….

Someron tanssilavojen juhannus on tänä vuonna tähtiä tulvillaan.
Juhannusaattona Katri Helena ja Jari Sillanpää nousevat Esakallion lavalle. Ämyrillä tanssittaa muun muassa Lasse Hoikka & Souvarit.
Juhannuspäivänä saadaan kokea todellinen tähtisade, kun Agents ja Eppu Normaali nousevat  Esakallion lavalle ja Laura Voutilainen sekä Jonne Aaron Ämyrin lavalle.
Lisäksi Esakalliolla järjestetään sunnuntaina matinea, jossa Kyösti Mäkimattila esittää runojaan, tarinoitaan ja laulujaan. Hänellä on esityksessään mukana vierailevana taiteilijana kirjailija, murrerunoilija Heli Laaksonen.

Lue Katri Helenan haastattelu 22.6.2017 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry