Didim
KSM härkätie2018

Someron perussuomalaiset harmissaan

Kirsti Kurki

Teksti Joonas Alanne

Someron perussuomalainen kaupunginvaltuutettu Kirsti Kurki kertoo olevansa pettynyt puolueen viime päivien tapahtumiin. Hänen mukaansa Someron perussuomalaiset ei ollut asettunut minkään ehdokkaan taakse, vaan jäsenet saivat äänestää ketä halusivat. Kurki kuitenkin toivoo, että puheenjohtajavaalin demokraattista tulosta olisi kunnioitettu.

Kaupunginvaltuutettu Matias Mäkinen kertoo myös pitävänsä uutista hajoamisesta ikävänä.

Lue lisää 16.6.2017  lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry