Didim
KSM härkätie2018

Tällaista ei ihan joka kylästä löydy

Someron Suviheinäviikot ja Someron Soundi käynnistyvät tänään.
Tarjolla on jopa hengästyttävä määrä kiinnostavia tapahtumia. Talkoolaiset ovat puurtaneet läpi talven tarjotakseen kaupungin oman ja Suomen juhlavuoden kunniaksi erityisen hienon festivaalin.
”Mahtavaa järjestää tapahtumia tällaisella paikkakunnalla, jossa kaikki on jo olemassa, ei tarvitse kuin nostaa esiin”, ovat talkoolaiset todenneet.
Upeasti tämän vuoden kesätapahtumissa nousevatkin meidän omat tähtemme esiin, niin edesmenneet kuin nykyisetkin somerolaiset. Ja tapahtumien sisältö kestää ihan valtakunnallisenkin vertailun.
Nyt kannattaa lähteä ehdottomasti liikkeelle, tällaista kattausta ei ihan joka kylästä löydy.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry