Didim
KSM härkätie2018

Asvaltoinnit loppusuoralla

 

Asvalttikoneet ovat parhaillaan Okkerinalueella, jossa työt pitäisi saada valmiiksi tänään. Uutta pintaa ovat saaneet Okkerintie ja Pappilantien osuus Okkerintieltä Elonpellontielle. Myös Pihlajatien loppuosa on päällystetty.
Okkerinalueen työmaalta kerrotaan, että töihin tulee nyt 2–3 viikon paussi. Sen jälkeen miehet jatkavat Jukolantiellä jo aloittamaansa urakkaa. Paussin aikana tielle tehdään reunakiveykset, jonka jälkeen urakoita hoitava Asfaltti Alfa Oy viimeistelee pinnat.
Sen jälkeen yritys suuntaan Lamminniemeen Jänistielle, jossa päälystetään kevyen liikenteen väylä.
Muita kesän päällystyskohteita ovat olleet Kyyrän alueella Ensiontien loppuosa ja Siviäntie sekä Jaatilassa Larpantie ja Varkaanniituntie.  Myös tekonurmikentän huoltorakennuksen edusta on asvaltoitu.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry