Didim
KSM härkätie2018

Ennätystuliaiset Kalevan Kisoista: kolme mitalia

 

Henri Liipola otti moukarin kultaa.

Teksti Aulis Tiensuu
Satavuotisjuhlavuottaan viettävän Someron Esan urheilijat saavuttivat Seinäjoen Kalevan Kisoissa seuran kaikkien aikojen parhaan menestyksen, kaksi kultaa ja hopea. Kultamitalit tulivat vahvan esityksen jälkeen Henri Liipolalle moukarinheitosta ja Minna Nikkaselle seiväshypystä sekä hopea Tommi Holttiselle miesten seipäästä.

Lue lisää 25.7.2017 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry