Didim
KSM härkätie2018

Hakuaika Mustialan maatalousalan koulutukseen käynnissä

 

Maatalousalan perustutkinnon voi Hämeen ammatti-instituutti Mustialassa opiskella joko aikuisten monimuotokoulutuksena tai nuorten kokopäiväisinä opintoina. Kumpaankin koulutukseen on hakuaika parhaillaan käynnissä. Opinnot alkavat elo-syyskuussa. Ammatillisessa koulutuksen opinnoissa teoria ja käytäntö kohtaavat. Mustialassa opetuksen osana toimii nykyaikainen ja monipuolinen opetusmaatila. Uusi opetusnavetta pitkälti automatisoitu.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry