Didim
KSM härkätie2018

Hovilassa mennään voimalla kahden mieskuoron

 

Mieskuorolaulua navetan ylisillä? No ei ihan mutta Hovilan kartanon kivinavetan näyttelytilassa kuitenkin. Siellä esiintyvät tulevana sunnuntai-iltana 2.7. voimansa yhdistäneet Someron Laulumiehet sekä Kosken Tl. Mieslaulajat, johtajanaan kanttori Aija Haapalainen.
Kuorot ovat kevään aikana harjoitelleet yhdessä ja esittelevät yleisölle tämän työn tuloksia.
Konsertissa kuullaan perinteisiä mieskuorolauluja sekä kurkistetaan tämän ajan kotimaiseen mieskuoromusiikkiin. Myös yleisö pääsee ääneen kahden tutun ja perinteisen kansanlaulun ajaksi.
Konsertin juontaa Olli Salonmäenpää ja kartanon emäntä Arja Torkkomäki kertoo kartanon nykyajasta ja sen kuulumisista.

Konsertin jälkeen Hessu Ilmonen Band soittaa tähden musiikkia ihan Somerjoen kotinurkilla. Yhtyeen repertuaariin kuuluvat myös blues, rock ja rautalanka. Musiikista nautitaan Muistojen kultaa – nuoruuden hurmaa -näyttelyyn varatuilla istuimilla tai jos rytmit ovat viedäkseen niin tanssiakin saa.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry