Didim
KSM härkätie2018

Johanna Witka neljäs EM-kisoissa

 

Teksti Aulis Tiensuu
Someron Esan moukarinheittäjä Johanna Witka pärjäsi upeasti ensimmäisessä Suomen edustustehtävässään 19-vuotiaiden EM-kisoissa Italian Grossetossa.
Witka heitti ensin karsintakilpailun kakkoseksi uransa kolmanneksi parhaalla tuloksella 61.67 ja sitten varsinaisessa kilpailussa neljänneksi uransa neljänneksi parhaalla tuloksella 60.59. Mitalista hän jäi lopulta vajaat 70 senttiä.

Lue lisää 25.7.2017 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry