Didim
KSM härkätie2018

Kaatolupien määrä kasvoi taas Somerolla

 

Kuva Mikko Uusi-Heikkilä

Teksti Joonas Alanne
Someron alueelle myönnettiin tänä vuonna yhteensä 70 hirvilupaa, joista 29 Somerolle ja 41 Somerniemelle. Määrä nousi hieman edellisvuodesta.
– Viime vuonna Somerolla oli 22 ja Somerniemellä 31 hirvenkaatolupaa. Kanta on kasvanut Somerniemellä enemmän ja on alueella tiheämpi, kertoo Someron riistanhoistoyhdistyksen toiminnanohjaaja Jarkko Nyström.
Valkohäntäpeuran kaatoluvat kasvoivat tänä vuonna koko Varsinais-Suomen alueella ennätyslukemiin. Yhteensä valkohäntäpeuralle myönnettiin Varsinais-Suomessa 10 335 kaatolupaa. Somerniemelle lupia myönnettiin tänä vuonna 130, Somerolle 390.

Lue lisää xx.xx.xxxx lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry