Didim
KSM härkätie2018

Kesällä menee 800 grammaakin päivässä

Lähes kaikkien avomaavihannesten satoa korjataan  heinäkuussa. Eli nyt kannattaa tankata kasviksilla. Kasvisten maut, tuoreus ja hinnat ovat parhaimmillaan.
Monia kasviksia on hyvä myös säilöä talven varalle pakastamalla, kuivaamalla tai muilla tavoilla. Tavoitteena on syödä vähintään puoli kiloa vihanneksia, marjoja ja hedelmiä päivässä ympäri vuoden. Kesällä tavoitteen voisi nostaa ainakin 800 grammaan, mikä tarkoittaa noin 8–10 kasvisannosta päivässä.
Parhaat kasvikset ovat lähellä tuotettuja, puhtaita ja tuoreita. Suomalaiset kasvikset ovat kehittyneet viileässä, saaneet runsaasti valoa ja kasvaneet puhtaassa ympäristössä verrattuna moniin tuontikasviksiin.  Meillä esimerkiksi kasteluvesi on puhdasta.
Puutarhataloudella on myös merkittävä taloudellinen ja työllistävä vaikutus erityisesti haja-asutusalueilla. Yrittäjien lisäksi yritykset työllistävät tuhansia työntekijöitä ympärivuotisesti ja kesäkaudella lisäksi kausityövoimaa.
Ostamalla kotimaista, tuet samalla Suomen taloutta ja työllisyyttä.

Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry