Didim
KSM härkätie2018

Lapsille Jokipäivät

 

Paimionjoki-yhdistys järjestää Lasten Jokipäivät elokuun alussa Somerolla, Koskella ja Tarvasjoella yhteistyössä Lounais-Suomen vesiensuojeluyhdistyksen sekä paikallisten yhdistysten ja toimijoiden kanssa.
– Lasten Jokipäivillä tutustutaan rantaympäristöön luonto- ja vesistötutkimuksin, haaveillaan ja nautitaan luonnosta. Ohjelmassa on paikasta riippuen myös melontaa, kalastusta ja kaarnalaivojen tekoa. Päivien aikana lapsille tarjotaan syötävää, kertoo suunnittelija Sanna Vesa Paimionjoki-yhdistyksestä.
Somerolla jokipäivät on 8. elokuuta Pitkäjärven uimarannalla. Tapahtuma on tarkoitettu 7–12-vuotiaille.
– Päivä vietetään ulkona keleistä riippumatta, sillä sadettahan emme pelkää.
Vesa muistuttaa, että mukaan pitää ilmoittautua vähintään viikkoa ennen tapahtumaa (sanna.vesa@aurajoki.net).Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry