Didim
KSM härkätie2018

Legendat eivät kuole

”Ettekö te jo kyllästy siihen Baddingiin?”
Erään ulkopaikkakuntalaisen lehden toimittaja esitti kysymyksen nähtyään Someron kesän tapahtumakalenterin.
Kysymykseen on tullut selkeä vastaus, kun laulajalegendaamme liittyneet tapahtumat ovat vetäneet niin kirkot kuin puistotkin täyteen väkeä.
Me somerolaiset rakastamme suuria musiikin tähtiämme Baddingia ja Monosta. Mutta niin rakastaa koko muukin Suomi.
Se, että Paratiisi ja Satumaa ovat pysytelleen vuosikymmeniä Teoston soitetuimpien kappaleiden listalla on uskomatonta, mutta totta.
Lauantaina Badding, jonka syntymästä on reilun kuukauden kuluttua 70 vuotta, on jälleen tapahtumien keskipisteenä. Musikaali tähdestä saa ensi-iltansa. Eiköhän taas täytetä katsomot.
Ja ensi vuonna tuleekin kuluneeksi 50 vuotta siitä, kun Unto Mononen kuoli…Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry