Didim
KSM härkätie2018

Lentopallon EM-kisat edessä

 

Adelia Launonen (takana oik.) ja Suomen maajoukkue matkalla Bulgariaan EM-kisoihin.

Teksti Jouni Oksanen

Somerolaisten nuorten lentopalloilijoiden menestyksekäs kausi saa jatkoa, kun SoPan Adelia Launonen matkaa Suomen alle 16-vuotiaiden tyttöjen maajoukkueen matkassa EM-kisoihin Bulgarian Sofiaan. Edustus lentopallon EM-kisatasolla on somerolaisille toinen, kun jo keväällä Aaro Nikula edusti Suomea ikäluokkansa EM-kisoissa.

Lue lisää 21.7.2017 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry