Didim
KSM härkätie2018

Moottoripyörä ja pakettiauto törmäsivät

Anastetulla moottoripyörällä liikkeellä ollut kortiton kuski törmäsi pakettiautoon Somerolla maanantai-iltapäivällä kello 16 aikaan.
Somerolaismies oli ajanut pakettiautolla Helsingintietä Someron keskustan suuntaan, kun hän oli havainnut vastakkaisesta suunnasta lähestyvän moottoripyörän, jonka kuljettajan ajokäyttäytyminen oli selvästi poikennut normaalista. Pakettiauton kuljettaja oli tästä johtuen hidastanut ajonopeuttaan.
Mutkakohdassa tietä kyseinen moottoripyörä oli vaikuttanut tulevan suoraan kohti pakettiauton keulaa, jolloin auton kuljettaja oli tehnyt voimakkaan väistöliikkeen. Siitä huolimatta pyörä oli osunut auto rakenteisiin, ja liukui sitten piennarta pitkin ojaan.
Moottoripyörän kuljettaja, vantaalainen mieshenkilö, kuljetettiin vammojensa vuoksi Turun yliopistolliseen keskussairaalaan.
Kyseinen moottoripyörä oli rekisteröimätön; se myös osoittautui asiaa tutkittaessa anastetuksi Vantaalta. Kuljettaja oli lisäksi ajo-oikeudeton.
Silminnäkijöiden mukaan samainen pyörän oli hetkeä aikaisemmin ajanut Someron keskustassa kovaa vauhtia ja liikennesäännöistä piittaamatta.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry