Didim
KSM härkätie2018

Musiikkinäytelmä kolmen Baddingin voimin

 

Musiikkinäytelmän kolme Baddingia: Samuel Shipway (vas.), Jani Forsman ja Heikki Hela.

Teksti Kai Merilä

Tunnettu lapsitähti, iskelmälaulaja ja koomikko. Heistä on Rauli Somerjoesta kertovan musiikkinäytelmän Baddingit tehty.

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 70 vuotta Rauli Badding Somerjoen syntymästä ja 30 vuotta kuolemasta. Näiden kahden musiikkihistoriallisesti merkittävän aikapaalun kunniaksi esitetään Esakalliolla tähden elämästä kertova musiikkinäytelmä. Ensi-ilta on lauantaina 22.7.
Pääosan esittäjiä nousee lavalle peräti kolmin kappalein, sillä musiikkinäytelmässä sivutaan Baddingin elämää pikkupojasta varhaiskeski-iän kynnykselle saakka.
Baddingia on haalittu esittämään varsin tunnetut viihde-alan ammattilaiset. Lapsi-Raulina nähdään Risto Räppääjä -elokuvissa nimiroolissa ollut Samuel Shipway. Rokkistara- ja iskelmä-Baddingin saappaisiin sujahtavat Kummeli -ryhmän Heikki Hela sekä Jani & Jetsetters  yhtyeen keulakuva Jani Forsman.

Lue lisää 21.7.2017 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry