Didim
KSM härkätie2018

Nuorten hyväksi tarkoitetut lahjoitukset varastettiin kahdesti

 

Teksti Joonas Alanne
paratiisileijonien järjestämä Punainen sulka -keräys Somerolla on joutunut toistuvasti vastoinkäymisten kohteeksi. S-Marketiin sijoitettu keräyslipas, johon voi laittaa pullonpalautuksesta saadut kuitit, on tyhjennetty jo kahdesti. Varkauksista on tehty rikosilmoitus.
Ensimmäisen kerran kuitit vietiin joulukuussa ja toisen kerran juhannuksen jälkeen. Molemmilla kerroilla keräyslipas oli täynnä pullokuitteja.
– Joulukuussa S-Marketin kauppias kertoi, että lippaan ympärillä oli ollut joku poikajoukko, kertoo Paratiisileijonien Outi Tuuminen.
Lipas sijaitsee myymälän eteistilassa pulloautomaattien vieressä. Alkon kassalta on suora näkymä lippaan luo ja tiloissa on kameravalvonta. Molemmilla kerroilla lipas on väännetty auki voimaa käyttäen.
Paratiisileijonat toivovat, että ihmiset ilmoittaisivat suoraan kaikesta näkemästään epäilyttävästä toiminnasta lippaan ympärillä kaupan henkilökunnalla.
Erityistä harmistusta teot herättävät rahankerääjissä siksi, että pullokuiteista saatavat rahat piti käyttää Someron nuorten hyväksi.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry