Didim
KSM härkätie2018

Someron ensimmäinen aravakerrostalo juhlii avoimin ovin

 

Asunto-osakeyhtiö Päivänsalo valmistui 60 vuotta sitten Rantatielle. Rauhallinen sijainti ja uudet asunnot houkuttivat asukkaiksi korkeasti koulutettuja virkamiehiä ja opettajia.  Nykyään talosta löytyy muun muassa historiasta ja taiteista kiinnostunutta väkeä.
Juhlan kunniaksi kerrostalossa pidetään sunnuntaina avoimet ovet ja näyttely, johon asukkaat ovat tuoneet maalauksiaan ja käsitöitään.

Lue lisää 14.7.2017 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry