Didim
KSM härkätie2018

Someron Soundi on menestys, ensi kesänä Someron pamaus

 

Lasten synttärit, joilla esiintyvät Gommi ja Pommi, veti puistoon yli 300 ihmistä.

Someron Suviheinäviikkoja juhlavuoden kunniaksi rytmittänyt Someron Soundi oli todellinen menestys. Kokonaiskävijämäärää ei kukaan ole pystynyt laskemaan, koska useat tapahtumista olivat pääsyliputtomia. Sen voi kuitenkin varmaksi sanoa, että  tapahtumiin osallistui useita tuhansia ihmisiä.
Tapahtumajärjestäjät ovat todella tyytyväisiä.
– Paljon oli töitä, mutta valtavasti sai kokea ihania hetkiä ja tunnelmia. Olen todella iloinen, että ihmiset lähtivät mukaan tapahtumiin niin sankoin joukoin, hymyilee idean isä Arto Tuominen.

Idealinko on saman tien miettinyt jo seuraavaa kesää, jossa yksi tapahtuma tulee olemaan nimeltään Someron Pamaus.

Lue lisää 18.7.2017 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry