Didim
KSM härkätie2018

SOMERPALAT

 

Tommi Holttinen kisaa viikonloppuna mitaleista. Kuva Armas Töykkälä.

Teksti Aulis Tiensuu
Someron Esa lähtee jälleen vahvana Kalevan Kisoihin. Minna Nikkanen tavoittelee vahvimpana ennakkosuosikkina jo yhdettätoista naisten seiväshypyn Suomen mestaruutta. Jo talvella Lontoon MM-kisoihin valitun Nikkasen voittotuloksen odotetaan nousevan jo 450 tasolle.
Toinen Esan vahva mitalisuosikki on miesten moukarin tilastokakkonen Henri Liipola, joka on heittänyt kilpailusta toiseen tasaisesti yli 70 metrin heittoja ja parhaallaan 72,99. Edellä on vain 75,53 heittänyt ja 76 metrin rajaa tavoitteleva David Söderberg.
Nuorten EM-kisoissa parhaana suomalaisena kunnostautunut Tommi Holttinen omaa hyvät mitalimahdollisuudet miesten seipäässä. Holttisen tuore ennätystulos 540 on vain sentin päässä Urho Kujanpään kauden kärkituloksesta ja Holttisen rinnalla samalla tuloksella on myös nuorten EM-kävijä Tomas Wecksten.

Eemeli Salomäki puolestaan aikoo kisata oikein ennätysmäisen urakan!

Lue lisää 21.7.2017 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry