Didim
KSM härkätie2018

Sunnuntaina päästään muuttolintujen matkaan

 

Luonnon päivän iltana hypätään puolestaan muuttolintujen matkaan. Silloin päästään näkemään ja kokemaan, millainen on muuttolintujen tuhansien kilometrien matka yli merien, vuoristojen ja autiomaiden.
Salolainen tietokirjailija ja toimittaja Lasse Kylänpää teki kameran kanssa pitkän matkan, sillä kiuru, peippo, västäräkki ja haarapääsky johdattivat Kylänpään ympäri maailmaa aina Etelä-Afrikkaan asti.
Matkasta syntyi Kylänpään kiitelty ja kauneudestaan palkittu Linnuntie-kirja. Kylänpää johdattaa sunnuntai-iltana Someron monitoimitalolla kuulijat muuttolintujen matkaan sanoin ja kuvin.
Someron kaupungin ympäristötoimen järjestämään tilaisuuteen on vapaa pääsy.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry