Didim
KSM härkätie2018

Teetetäänkö jättinappi

Someron Soundin isä, idealinko Arto Tuominen on nyt paiskinut aamusta iltaan töitä teemaviikon parissa, mutta uusia ideoita syntyy koko ajan.
Hän keksi esimerkiksi ehdottaa kahvilaan teemaleivonnaisia, joista yksi oli nimeltään Kaijannappi huippusuunnittelija Kaija Aarikan kunniaksi.
Samalla mies heitti ilmoille ajatuksen, että Akustinpuistoon voisi teettää jättimäisen puunapin menestyneen somerolaisyrittäjän kunniaksi. Hyvä idea!
Somerohan tunnetaan huippuosaajistamme, taiteilijoista ja urheilijoista. Badding, Unto Mononen, Pentti Nikula ja rehtori Vilkkikin ovat saaneet jo muistomerkkinsä. Olisiko seuraavaksi Aarikan vuoro?
Olisi hieno nähdä Somero maalaispitäjänä, jossa voisi vaikka kartan kanssa kulkea ja etsiä, että missä on Karita Mattilan laatta, Liisa Vitalin muistomerkki, Kaari Utrion patsas tai M.A. Nummisen veistos. Nimilista ei nimittäin ihan äkkiä lopu kesken.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry