Didim
KSM härkätie2018

Vaahteramäen kanalasta osakeyhtiö

 

Mikko Välttilä kertoo, että tuottajaringin tuotevalikoima on varsin suuri, munien lisäksi löytyy esimerkiksi kasviksia, erilaisia lihoja, fudgea, ternimaitoa, jauhoja, leipiä, juustoja, jäätelöitä ja mehuja.

Teksti Marja Puisto
Vaahteramäen kanala on myynnissä. Mikko ja Johanna Välttilä perustivat yrityksen, joka avasi juuri osakeannin. Osakkeenostajat pääsevät näin Friida-kanalan omistajiksi ilman eläintenpidon vaivaa.
– Tämä on selkeä kannanotto tämän päivän ruoantuotantoon ja läpinäkyvyyteen. Osakkeenomistajana voi ajatella, että tämä on minun kanalani, jonka ketjun voin tutkia läpikotaisin, Mikko Välttilä kertoo.
Muutoksen tuulet puhaltavat muutenkin Someron tunnetuimmassa maatalousperheessä, sillä suunnitteilla on muutto Ollilasta Somerniemelle.

Lue lisää 21.7.2017  lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry