Didim
KSM härkätie2018

Yhteissynttärit kaikille Someron lapsille!

Ensi sunnuntaina 2. heinäkuuta muistetaan juhlavuottaan viettävän Someron kunniaksi lapsia. Someron Kiiruun puistoon saapuvat tuolloin Gommi & Pommi eli M. A. Numminen ja Pedro Hietanen.
Jäniksen ja kissan lastenlaulujen siivittämänä toivotetaan hyvää syntymäpäivää 100-vuotiaalle Suomelle ja 150-vuotiaalle Somerolle.
Someron Soundin lastenkonsertin järjestää Metka Kööri. Kuorolaiset ovat askarrelleet juhlan kunniaksi lapsille myös juhlahattuja. Someron Kulttuuri tarjoaa synttäreiden kunniaksi mehua ja makeaa purtavaa.
Puistokonserttiin on vapaa pääsy.
Jänis ja kissa saapuvat Somerolle nimenomaan sunnuntaina, sillä Suviheinän sisällä vietettävässä Someron Soundissa päivä on omistettu luonnon äänelle.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry