Didim
KSM härkätie2018

12-vuotias somerolaistyttö harrastaa ampumista

Somerolainen Minea Terkola voitti 10–12-vuotiaiden sarjan ilmakivääriammunnan kauden päättäjäiskilpailut.  Kultahippufinaali-kilpailu on käytännössä lajin SM-kilpailu, vaikka nuorimpien harrastajien kohdalla lajin kilpailullisuutta ei halutakaan korostaa.

Lue lisää 12-vuotiaan Minean harrastuksesta Somero-lehdestä.

Lue lisää perjantain 11.8. Somero-lehdestä

Somerolainen Minea Terkola edustaa Salon Seudun Ampujia.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry