Didim
KSM härkätie2018

Aika aloittaa uusi harrastus

Syksyllä moni aloittaa uuden harrastuksen tai palaa kesän jälkeen itselleen iloa tuovan harrastuksen pariin.
Somerolla voi harrastaa monipuolisesti, tarjoajia riittää moneen lähtöön. Kirjo on laaja, millä kehittää käden taitojaan, kroppaansa ja mieltään. Tietojen ja taitojen lisäksi voi saada virkistystä vapaa-aikaan ja vastapainoa hektiseen arkeen.
Kädentaitojen kurssit lukeutuvat kestohitteihin. Viime vuosina suosiotaan ovat vahvistaneet erilaiset mielen- ja kehonhallintaan, elämäntaitoihin sekä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvät kurssit.
Ajan trendit näkyvät. Esimerkiksi kierrätys, uusiokäyttö, erityisruokavaliot, lähiluonnon antimet sekä kasvisruoka kiinnostavat.
Itsensä kehittämisen ja mielekkään tekemisen lisäksi harrastus tuo yhteisöllisyyttä. Saa kuulua joukkoon ja vaihtaa mielipiteitä.
Nyt on oiva hetki valita itselleen uusi harrastus, päivittää osaamistaan tai vaikkapa verestää aiemmin hankittua kielitaitoa.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry