Didim
KSM härkätie2018

Älä raivoa ratissa

Rattiraivoksi nimitetään ilmiötä, jossa ajoneuvon kuljettaja menettää liikenteessä malttinsa. Rattiraivoon on kesän jälkeen isompi riski ajautua nyt  kun liikenne on jälleen vilkastunut, kun palataan lomien jälkeen töihin ja kouluun.
Jopa noin kuudesosa suomalaisista on menettänyt malttinsa liikenteessä viimeisen vuoden sisällä, selviää LähiTapiolan teettämästä tutkimuksesta. Noin 20 prosenttia kokee joutuneensa myös rattiraivon kohteeksi.
Lääkkeet rattiraivoon ovat yksinkertaisia. Tärkeintä on lähteä liikkeelle ajoissa, jolloin yllättävät viivästykset eivät uhkaa aikataulua. Muiden virheistä ei pidä hermostua, sillä me kaikki teemme joskus virheitä. Pitää varautua toisten tekemiin virheisiin. Näin tilanteet eivät tule yllätyksenä, jolloin ne eivät suotta nosta pulssia, kiristä hermoja eivätkä siten aiheuta turhia vaaratilanteita liikenteessä.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry