Didim
KSM härkätie2018

Elixi laajentaa Yhdysvaltoihin

Somerolainen pellavayritys aikoo laajentaa Yhdysvaltoihin. Yritys solmi ensimmäiset jakelusopimukset uudelle mantereelle keväällä.
– Meille on ehdottomasti kysyntää. Tämä on ollut positiivinen kokemus, kertoo Elixi Oilin toimitusjohtaja Ville Kauppinen.
Yhdysvalloissa on osoitettu kiinnostusta erityisesti yrityksen valmistamaa Heartbene-ravintolisää kohtaan. Kyseessä on patentoitu ravintolisä, jossa on suomalaista pellavarouhetta, kasvisterolia, tiamiinia sekä kalium- ja kalsiumsuoloja.
Kasvisterolien on tutkittu alentavan veren kolesterolia, ja kaliumin tiedetään vaikuttavan positiivisesti verenpaineeseen.

Lue lisää tiistain 1.8. Somero-lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry