Didim
KSM härkätie2018

Hyvinvoinnin peruspilari

Alkusyksy inspiroi monia asettamaan itselleen uusia liikuntatavoitteita ja antamaan lupauksia terveellisemmästä elämästä. LähiTapiolan kyselytutkimuksesta selvisi, että 26 prosenttia suomalaisista tunnustaa asettaneensa itselleen liian kunnianhimoisia tavoitteita liikuntaan. Lähes puolet suomalaisista  tuntee syyllisyyttä vähäisestä liikunnasta. Selvityksen mukaan syyllisyys painaa etenkin nuoria, sekä naisia.
Liikunta on unen ja ravinnon ohella tärkeä hyvinvoinnin peruspilari. Valitettavan monilla ”kaikki tai ei mitään” -ajattelutapa johtaa noidankehään, jossa asettaa itselleen liian korkeita tavoitteita, joita ei saavuteta, joka puolestaan tutkimuksen mukaan näyttäisi kirvoittavan syyllisyyden tunteita.
Liikuntaharrastusten pariin tauon jälkeen palatessa onkin tärkeää muistaa riittävän kevyt aloitus ja kohtuulliset tavoitteet harjoitusmäärissä, jotta harjoittelu olisi palkitsevaa ja kannustaa jatkamaan.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry