Didim
KSM härkätie2018

Kannusta lasta lukemaan

Lukeminen on tärkeää kaiken oppimisen edesauttamiseksi. Lukukeskuksen mukaan lukeminen muuttuu yhteisöllisemmäksi ja vuorovaikutuksellisemmaksi: kirjailijan tapaaminen ja lukukokemusten jakaminen on yhä tärkeämpää kaikenikäisille.
Tutkimusten mukaan kirjailijavierailut lisäävät etenkin lasten ja nuorten lukuintoa. Lukudiplomisuoritukset ja kirjaprojektit innostavat lapsia ja nuoria lukemaan.
Lastenkirjallisuuden tutkija Päivi Heikkilä-Halttunen on todennut, että kirjailijoiden ja kuvittajien tapaaminen voi olla juuri se sykäys, joka innostaa kirjojen pariin. Luovan työn tekijän kohtaaminen voi myös rohkaista omaan itseilmaisuun.
Oman elämäntarinansa kautta voi pystyä koskettamaan lapsia ja nuoria yleisellä tasolla. Kirjailijavierailut tekevät lukemisen eläväksi sekä valottavat kirjailijan työn arkea.
Lukuharrastukseen kannattaa kannustaa. Lapsena luodut lukutottumukset kantavat pitkälle aikuisuuteen.
Lukutaidon taso on monissa tutkimuksissa yhdistetty koulu- ja työelämässä menestymiseen. Lukeminen kehittää sosiaalisia taitoja, viestintä- ja empatiakykyä sekä kasvattaa sanavarastoa.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry