Didim
KSM härkätie2018

Kaupunki lisää kameravalvontaa

 

Someron Talkkari Oy:ssä ollaan loppuun asti kyllästyneitä siivoamaan ilkivallan jälkiä. Pahimmillaan neljänäkin päivänä peräkkäin miehet ovat joutuneet kantamaan takaisin Kiiruun puistosta nuorison siirtämiä painavia penkkejä.

Lue lisää 04.08.2017 Somero-lehdestä

Kiiruun puiston penkit eivät ole saaneet olla paikoillaan viime aikoina.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry