Didim
KSM härkätie2018

Lähes loppuunmyyty Badding-musiikkinäytelmä saa lisäesityksiä

 

Lähes loppuunmyyty Badding-musiikkinäytelmä saa lisäesityksiä. Ylimääräiset esitykset pidetään sunnuntaina 27.8. ja maanantaina 28.8.
Näytelmä on saanut huippuarvostelut esimerkiksi Somero-lehden kriitikolta Eija Komulta ja Salon Seudun Sanomien Veli-Matti Henttoselta. Esitys käy myös yleisön tunteisiin, sillä se on pysynyt Somero-lehden yleisönosaston ykköspuheenaiheena jo useamman numeron ajan.
Badding-musiikkinäytelmän esityksiin lauantaina 29.7. ja sunnuntaina 30.7. on vielä muutamia lippuja jäljellä, mutta viimeiseksi tältä erää jäävä esitys keskiviikkona 30.8. on täynnä.
Legendaarisesta laulajasta kertovan musiikkinäytelmän kolmena eri-ikäisenä Baddinginä nähdään Samuel Shipway, Jani Forsman ja Heikki Hela. Muissa rooleissa esiintyvät muun muassa Suvi Karjula, Kaija Parko, Sonja Priimägi, Joonatan Laine sekä Baddingin pikkusisko Mailis Niemelä ja lapsuudenystävä Rauli ”Rafe” Tanskanen.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry