Didim
KSM härkätie2018

Lomatissuttelu näkyy vaa’alla

Vähentyneen liikunnan ja lisääntyneen herkuttelun lisäksi alkoholi vaikuttaa usein kesäkilojen kertymiseen. Lomalla tissuttelu näkyy ennen pitkää myös vyötäröllä, sillä alkoholi sisältää runsaasti energiaa.
Jos liikakiloja on loman aikana ehtinyt tulla vain muutama, on liikunta ruokavalion lisäksi usein paras lääke.
Painonhallinta on kokonaisuus, jonka keskiössä on liikunnan ja ruokavalion oikeanlainen yhdistäminen sekä riittävä lepo ja uni. Haasteena voi olla tunne- tai tapasyöminen, jolloin ongelmat eivät ratkea ruokavaliota miettimällä.
Pikadieetille ei kannata ryhtyä, vaan ruokaremontin kanssa on syytä olla kärsivällinen. Terveellisemmät elämäntavat kannattaa omaksua kaikessa rauhassa ja pienin askelin. Omaa suhdetta syömiseen ja terveyteen kannattaa pohtia. Riittävä uni ja lepo on painonhallinnan perusta.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry