Didim
KSM härkätie2018

Ministeri Mykkänen uskoo laman taittuneen

Ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Kai Mykkänen vieraili Somerniemen torilla, kuten vuosi sittenkin.
– Paljon on vuoden aikana tapahtunut. Myönteisintä on se, että Suomen talous ja vienti kääntynyt voimakkaaseen kasvuun, Kai Mykkänen totesi.
– Ilahduttavaa on

Ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Kai Mykkänen toi tuulahduksen Arkadianmäeltä. Vierellä Kati Fonsell-Laurila Someron Kokoomuksesta.

, että elintarvikevienti on päässyt Venäjän vastapakotteiden aiheuttamasta kuopasta yli. Elintarvikkeiden euromääräinen vienti on nyt suurempaa kuin neljä vuotta sitten. Näyttää vahvasti siltä, että Suomi on vihdoin viimein, lähes 10 vuoden laman jälkeen, selvinnyt pitkän kuilun pohjalta kasvu-uralle. Joten paljon paremmalta näyttää kuin vuosi sitten, iloitsi Mykkänen.

Lue lisää ministerin aatoksista tiistain 8.8. Somero-lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry