Didim
KSM härkätie2018

Paluu arjen tuttuuteen

Hyvään lomaan liittyy haikeutta, mutta töihinpaluun ei kuulu aiheuttaa ahdistusta. Jos töihinpaluu tuntuu pahalta, on työssä todennäköisesti jokin vinossa. Samat ongelmat odottavat työpaikan ovella.
Työterveyspsykologi Antti Aron mukaan suurimmalla osalla ihmisistä lomalta palaamiseen ei liity erityistä stressiä – usein lomalta tullaan tuttuun paikkaan tekemään samoja asioita kuin ennen lomaa. Moni kokee myönteisenä, kun rutiinit alkavat taas rullata. Lomilta palatessa omaa arkea katsoo usein uusin silmin.
Töihin palaaminen on mukavampaa, kun siihen suhtautuu myönteisesti. Unirytmi pitää laittaa kuntoon ennen töiden alkua.
Hyppää suoraan haastavien tehtävien kimppuun, jotta töiden kanssa pääsee heti vauhtiin.
Vaihda kuulumisia työkavereiden kanssa. Yhteinen innostus luo ryhmähenkeä ja helpottaa tiiminä työskentelyä.
Koko vuoden rentoutumista ei kannata jättää yhden kortin varaan. Pidemmän yhtäjaksoisen loman lisäksi kannattaa pitää muutama pitkä viikonloppu vapaata.
Tärkeämpää on miettiä, mitä lomalla tekee ja saada välillä ajatukset tehokkaasti irti työasioista.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry