Didim
KSM härkätie2018

Parasta lähiviihdettä

Someron hengästyttävän runsas tapahtumatarjonta alkaa suurimmalta osin olla tältä kesältä takana. Härkäviikot ja arkinen työ astuvat tilalle.
On koettu isot tapahtumat, kuten Suviheinä, Someron Soundi ja Nostalgiaviikot. Sekä näiden lisäksi vielä paljon muuta, joista Somero-lehti on sivuillaan kertonut.
Jäljellä on silti vielä runsaasti menovinkkejä, esimerkkeinä Tupanäyttämön Kekkos-näytelmän esityksiä, Katutanssit, Badding-näytelmää, Somero Soikoon ynnä monia muita. Ja kuten tiedossa hyvin on, niin Somerolla tapahtuu kesän lisäksi talvellakin.
Kannattaa hakeutua mukaan katsomoihin. Järjestäjille tyytyväinen ja runsas yleisö on paras kiitos. Tyytyväistä yleisöä on ollut myös runsaasti liikkeellä. Oman paikkakunnan tapahtumatarjontaa kelpaa hyödyntää. Ne ovat lähiviihdettä parhaimmillaan.
Järjestäjät ansaitsevat syvän kumarruksen sekä ison kiitoksen tekemisistään ja aherruksestaan.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry