Didim
KSM härkätie2018

Puintien alkaminen odottaa

 

Aamut tuntuvat jo viileiltä ja hämärä laskeutuu illalla koko ajan aikaisemmin. ProAgrian Länsi- ja Varsinais-Suomen kasvintuotannon asiantuntija Satu Näykki kertoo, että puinnit odotuttavat vielä. Sadosta on kutenkin tulossa paikoin jopa keskimääräistä parempi.

Lue lisää 25.08.2017 lehdestä

Ohrapellon puintiaika lähenee.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry