Didim
KSM härkätie2018

Rauhankallion lakkauttaminen pitää valmistella uudelleen

 

Perusturvalautakunnan asialistalla oli Rauhankallion ryhmäkodin lakkauttaminen. Perusturvajohtaja Taru Nordlundin esitys oli, että lautakunta esittää kaupunginhallitukselle ja edelleen valtuustolle, että se ottaa omana erillisenä asiana käsittelyyn esityksen Rauhankallion lakkauttamisesta 1.1.2018.
Toisin kuitenkin kävi. Lautakunnan jäsen Tuomo Kurkikangas (kok.) esitti pykälän siirtämistä uudelleen valmisteluun.
Lykkäysehdotus meni äänestykseen, jonka tulos oli selkeä, 8–3.

Rauhankallion ryhmäkoti toimii Somerniemellä.

Lue lisää 18.08.2017 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry