Didim
KSM härkätie2018

Puhukaa tunteista lastenne kanssa

Kuvataiteilija Keanne van de Kreeke on koonnut näyttelyn kuvittamansa Kartta minuun -kirjan materiaalista. Se on reitti tunteiden läpi, jota Hilja-tyttö etenee.
– En moralisoi, enkä kerro, mitä pitää tehdä. Mutta toivon, että vanhemmat puhuisivat tunteista lastensa kanssa. Mikä on se outo olo, joka tuntuu kuin olisi ilmapallo vatsassa ja jännittää. Tai kun kurkussa kuristaa niin, ettei saa sanaa suustaan.
Keanne van de Kreeken Kartta minuun -näyttely on esillä syyskuun ajan kirjaston Parvigalleriassa.

Taiteilija Keanne van de Kreeke ja teoksensa Hitaasti, pehmeästi.

Lue lisää taiteilijan ajatuksista ja näyttelystä tiistain 19.9. Somero-lehdestä tai käy katsomassa näyttely kirjastossaOne Response to Puhukaa tunteista lastenne kanssa

  • Taide edistää lasten kehitystä. Lisää näyttelyitä kouluissa!

Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry