Didim
KSM härkätie2018

Eino Nurmisto kisaa jälleen parhaan bloggaajan tittelistä

The Blog Awards Finland -kilpailussa etsitään Suomen parhaita bloggaajia ja tubettajia. Tuomaristo on valinnut TBAF 2017 finaaliin 42 ehdokasta yleisön ilmiantamista somevaikuttajista.
Keskustelunherättäjä-sarjan yksi kolmesta finalistista on Somerolta kotoisin oleva Eino Nurmisto.
Sarjojen voittajat valitsee tuomaristo, mutta myös yleisölle annetaan vaikuttamismahdollisuus. Yleisön suosikki -sarjassa voi äänestää haluamaansa ehdokasta (äänestä tästä) kaikkien finalistien joukosta. Äänestysaika päättyy 15. lokakuuta.

Lue lisää 12.9.1017 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Ämyri -30.8.2018
Plus-tilaus
TS rekry