Didim
KSM härkätie2018

Jaatimet rakentaa uutta hallia

Tehtaan sisäinen logistiikka paranee laajennuksen myötä, kun työt saadaan tehtyä oikeassa järjestyksessä. Uuteen halliin tulee uutena jauhemaalauslinja nykyisin käytössä olevan märkämaalauksen rinnalle.

Lue lisää 15.09.2017 lehdestä

Toimitusjohtaja Jari Vaittinen esitteli tilanahtaudesta kärsivää valmistuslinjastoa. Joona Rasilalla oli työn alla Jaatimetin perustuote, teräsovi. Uuden hallin myötä eri työvaiheet saadaan järjesteltyä tehokkaammin.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry